sobota 16. května 2015

Weekend shopping tip


Dnes mám pro vás nachystáno několik tipů na nákupy, kde můžete pořídit nové kolekce se slevou. 
Do této neděle probíhá v Tescu sleva 30% na veškeré oblečení, obuv a doplňky. Já si pořídila hnědé kožené balerínky a malou crossbody kabelku v pudrové barvě, kterou již mám v černé a díky poměru cena : kvalita jsem si tedy pořídila ještě jednu. A pak jsem koupila chlupatý dárek pro ségru, protože se blíží její narozeniny.
V Lindexu je akce -20% na všechny podprsenky a že je tedy z čeho vybírat. Já se rozhodla pro sportovní verzi, doma mám již jednu a jsem s ní naprosto spokojená. Podprsenka poskytuje střední podporu při sportu, což je pro mě s mými proporcemi dostačující.
A nakonec v Sephoře probíhá do neděle  sleva 20%, platí sice pro držitele karty, ale dnes jsem potkala hostesky, které chodily po nákupním centru a slevy rozdávaly, takže možnost mají i ti, co kartu nevlastní.
Přeji krásný víkend a pokud jste si poslední dobou pořídili, tak se pochlubte. :)

6 komentářů:

  1. Mně by se hodila na sportovní podprsenka. Také ta pudrová kabelka je super. No a balerínky jsou top. Skvělé nákupy!

    OdpovědětVymazat
  2. kabelku má aj sestra a už viem ku ktorým topánkam si ju požičiam :D
    letná giveaway
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  3. Veru, no to mi ani neříkej - já mam tesco v plánu až zítra :D chci tam hlavně jógové ťapky a pak se mrknout na nějaké prádlo.. jinak ta kabelka je krásná! a sportovní podprsenku mám stejného typu z primarku a tyhle mi moc sedí! No tak dnes aspoň nakupuji na mangooutlet :D krásně jsi pořídila! :-))

    OdpovědětVymazat
  4. Této akci jsem taky neodolala. Pořídila jsem si stejnou kabelku jako ty jenom v červené barvě :)

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)