čtvrtek 28. května 2015

Vintage Café


O víkendu jsme chtěli vyrazit na Fresh Festival (bývalý Apetit), ale bohužel v neděli jsme vyrazili celkem pozdě a na festival náš už nepustili s tím, že to bude končit. Namísto toho jsme se prošli centrem města, kde vznikly i tyto fotky a nakonec jsme zakotvili ve Vintage Café, příjemné menší kavárně. Mají zde výborné zákusky, zmrzlinové poháry, kávu (to tvrdí muž, já kávu nepiju), ale i čaje. Prostředí je zařízeno vintage stylu, mě naprosto učaroval křišťálový lustr (který se mi bohužel nepodařilo vyfotit) a personál je velmi milý a ochotný. Takže pokud hledáte, kam byste v Plzni zašli posedět, mohu tuto kavárnu doporučit. Navíc ve čtvrtek večer se zde konají taneční večery, kdy se můžete naučit třeba Charleston.
Paní majitelka mi velmi chválila šaty a že prý v nich do jejich kavárny naprosto zapadám, což mě velmi potěšilo. Po dlouhé době jsem si na sebe vzala puntíkované šaty, ale daleko lepší by k nim bylo krémové bolerko s 3/4 rukávem. Bohužel ho sháním už nějakou dobu a zatím se mi nedaří sehnat. Mám jedno černé z Fleru, které naprosto odpovídá mým představám, ale bohužel autorka krémovou nebo bílou látku nemá. Takže to vypadá, že si látku budu muset sehnat a asi si ho vytvořit sama.
Last weekend we went for a street food festival but we were too late and it was almost closed when we arrived. So we went for a walk in the cetre of the city, where we also shooted these photos and then we went to very nice cafeteria Vintage Café. It's not big but I love the interior in vintage style, the best for me was the crystal chandelier and the stuff is very kind. They have very tasty cakes, ice cups, coffee and also tea. Moreover on Thursday evening there are dancing evenings where you can learn e,g, charleston.
The houseowner likes my dress and she said it fits perfectly to their cafeteria. After long time I wore dotted ress but I know it'll look better with short blazer in cream colour. I'm searching the right one but without any success. I have tailored the black one but the author doesn't have the cream fabric. It seems I'll buy a fabric a sew it by myself.


Next dress
Zara cardigan
Mel shoes
F&F clutch

7 komentářů:

  1. Slusi ti to! Krasne saty i svetrik. Skoda ze nejsou videt cele bez svetriku. Tak priste!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už tu jednou byly celé, ale určitě se tu objeví. :)

      Vymazat
  2. Zrovna jsem chtěla napsat, jako Martina, že je škoda, že nejsou vidět šaty celé. Určitě jsou krásné :).

    OdpovědětVymazat
  3. Taky se mi moc líbí šaty :-) A škoda, že jste na Fresh Festival dorazili pozdě, měli tam vynikající dobroty :-) Hrozně jsem se přejedla, myslela jsem, že už nikdy nebudu nic jíst :-D Ale stálo to za to :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Jé, to je škoda, že jste ho nestihli, tenhle rok zrovna i vyšlo počasí :-) Ale je pravda, že v tu neděli tam zavírali až zbytečně brzy.. jinak Vintage café znám, měla jsem tam úžasné tiramisu a ty prostory jsou ohromné!

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)