úterý 19. května 2015

Theatre outfit: Little black dress


V sobotu jsme opět vyrazili do divadla a tentokrát na parodii od Monthy Pythonů Spamalot. Hra byla přizpůsobená aktuálnímu dění na Mistrovství světa v hokeji, což mám ráda, protože klasickou verzi jsem viděla před několika lety. O přestávce jsem měla možnost vidět pány Genzera a Suchánka, kteří můžou být sebelepší komici, ale absolutně se neumí obléci do divadla a dodržet dress code. Džíny, tenisky, triko s koženou bundou, potažmo kostkovaná košile do divadla prostě nepatří. Navíc Richard Genzer seděl přede mnou, takže jsem se musela vyměnit s mužem, abych viděla na jeviště který měl původně v plánu říci, jestli by se nemohl s kolegou Suchánkem vyměnit, že nevidím.
Připravené jsem měla dvoje šaty a nakonec jsem zvolila čistě černé, jejichž vršek je nabíraný a sukně je pouzdrová, takže vykouzlí pěknou siluetu. Doplnila jsem černými lodičkami a béžovým psaníčkem.



Lindex dres
F&F heels and clutch
Gifted necklace


9 komentářů:

  1. Sluší ti to :-) A Spamalot je super, byla jsem na něm už asi pětkrát :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Moc krásné šaty a lodičky. Sluší ti to! Jen já bych dodala něco malého nápadného, možná rtěnku nebo prsten nebo náhrdelník nebo výraznou kabelku. Náramek je hezký, ale málo výrazný. Na těchto fotkách vynikne tvá štíhlost. Tady vidím, že jsi opravdu 34ka :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, moc děkuji. Štíhlost dělají šaty a délka, jinak mám nohy jako závodní kobyla.

      Vymazat
  3. Šatičky jsou krásné a tvoje postavička je TOP. :) Kéž bych byla tak štíhlá. :))) Souhlasím s Martinou, já bych si k tomu taky dala výraznou rtěnku i výrazný náhrdelník. Prostě bych to něčím oživila. Ale to neznamená, že to máš špatně, každý jsme jiný. Hlavně, že se v tom cítíš fajn. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A botičky jsou taky krásný! :)

      Vymazat
    2. Dáši, díky moc! :) Ja ten den měla chuť jen na minimalismus a rtěnka byla, ale foťák sežral barvu.

      Vymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)