čtvrtek 14. května 2015

Small and big dots


Proužky a puntíky, to je prostě moje. Není tedy divu, že když jsem byla naposledy v Zaře, neodolala jsem a odnesla jsem si tyto puntíkované kalhoty. Podobný střih kalhot mi málokdy sedne a i u těchto kalhot bych v pase potřebovala o kousek ubrat, ale i tak se mi nosí dobře. 
Zkombinovala s tmavě modrou košilí, puntíkovanou kabelkou a Tomskami. Je mi jasné, že vzhledem k mé výšce, by kalhoty daleko lépe vypadaly s podpatky (což se může objevit třeba příště). Tentokrát jsem ale jasně volila pohodlí, protože jsem byla navštívit kamarádku, vydali jsme se i s kočárkem na delší procházku a užili si fajnové odpoledne. Takové chvíle mám hrozně ráda a  navíc jaro a léto vybízí k tomu, trávit více volného času venku, ať už aktivně nebo třeba jen posedět na zahrádce.
Dots and stripes are my favourite patterns. So during my last visit of Zara I bought these dotted pants. This shape doesn't always fit me and also these one could be smaller in waist but in spite of that I like to waer them. 
I matched them with dark blue shirt , dotted handbag and Toms shoes. I know this kind of pants look on me better with the heels (which can be next outfit). But this time I chose the comfort because I visited my friend, went for a walk with her baby in buggy and enjoyed nice afternoon. I like these moments and the spring and summer challenge us to spend a lot of time outside, either to do some activity or just sit in the garden.



Zara pants
H&M shirt
Toms shoes
gifted namenecklace
Michael Kors handbag

5 komentářů:

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)