středa 6. května 2015

Outfit: Edith


Po dlouhém čekání se mi podařilo sehnat lístky na taneční muzikál Edith: Vrabčák z předměstí, který se hraje u nás v divadle asi sedmnáctou sezonu, ale posledních několik let jen několikrát do roka a lístky jsou velmi rychle vyprodané. Edith zpívá Radka Fišarová a má natolik věrný hlas, že nazpívala i písně k filmu Edith v titulní roli s Marion Cotillard. Představení mě naprosto uchvátilo a z poslední písně běhal až mráz po zádech.
Dnes můžete poprvé v outfitu vidět šaty, které jsem si pořídila v zimě ve slevách. Lepší příležitost než na divadelní představení jsem si asi vybrat nemohla. Zkombinovala jsem je s černými lodičkami a blazerem, doplnila kabelkou ve vintage stylu, jež na tmavém základu krásně vynikne.
After long time I had luck and I bought tickets for dancing musical Edith which is played in theatre in our city for seventeenth season but last year it's played only a few timew a year and it's difficult to get the tickets.
Today I wan to show you dress in outfit, which I bought in winter sales. I matched it with black pointed heels, black blazer and handbag in vintage style which looks nice on dark colours.




Michael Kors via www.theoutnet.com dress
F&F heels
Fler handbag and blazer

8 komentářů:

  1. Krasne! Vse spolu krasne ladi. Jeste vyraznejsi rtenku a dokonalost sama. Vlnis si nekdy vlasy? Myslim, ze by ti to sluselo. Jen tak pro zmenu, pro zabavu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Marti!
      Vlasy si občas vlním, ale po třech hodinách to není skoro poznat. :)

      Vymazat
    2. Bych ti je někdy měla navlnit já! Mé kamarádce nic nedrží a po mém navlnění měla vlasy krásné vlnité i druhý den.

      Vymazat
  2. Ja už som tu teda dlho nebola ... ale toto ma zaujalo ... krásna kabelka ... a čierna ti tááák moc pristane ...

    OdpovědětVymazat
  3. Téda, opravdu mi to vyrazilo dech. Perfektní šaty, dokonalý střih dokonale padnoucí na perfektní postavu. Ale i lodičky jsou dokonalé a mají zajímavé vykrojení, moc se mi líbí.
    Škoda jen za tak málo fotek. To musíte brzy zopakovat a nafotit více :-)

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)