úterý 12. května 2015

Lindex Fall/Winter


Sice je jaro, ale do showroomů již zavítaly kolekce pro nadcházející podzim a zimu. Minulý týden ve čtvrtek jsem zavítala do showroomu Lindexu a omrkla jsem podzimní kolekci a už teď vím, že několik kousků si pořídím. Jednmi z nich budou určitě hořčicový, vínový a proužkovaný rolák. Dále se mi líbily i ponča, dlouhé kardigany, koženkové topy, plisovaná koženková sukně, kabát v černé a velbloudí barvě a nezklamala opět kolekce Holly&Whyte. 
Mimo typických podzimních barev se můžeme těšit i na čenobílé kousky, různé vzory a samozřejmě nebudou chybět ani proužky. Dále byla představena i kolekce spodního prádla, která je opravdu krásná a nově byla v showroomu k vidění i kosmetika. Je se tedy opravdu na co těšit.


4 komentáře:

  1. Moc se mi zamlouvá ta prodloužená nebo 3/4 délka sukní, to je přesně pro moje nedokonalé nohy. :-))
    A ty krásné barvy, takové ležerní.
    Moc pěkný článek.
    Zvu tě na můj blog.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkná kolekce, musela sis to tam užít Verunko. :) Moc se mi líbí to spodní prádlo, hlavně ta starorůžová podprsenka na panně. A taky ta černá plisovaná sukně.

    OdpovědětVymazat
  3. Už podzim? Fujky :-)
    Já ještě nekoupila nic letního...to asi ani nestihnu. Líbila by se mi ta sukně, ale asi bych se v ní úplně ztratila. No nic asi zase budu šít.

    Krásný den přeje Elegant 40!

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)