pondělí 15. září 2014

Weekend and shopping through mobile phone


O víkendu jsem si udělala výlet do Prahy, hlavně kvůli Dyzajn Markétu a pak jsem se rozhodla, že omrknu i slevy v rámci Dnů Marianne. Musím říct, že Dyzajn Márket byl parádní a samozřejmě jsem neodešla s prázdnou. Odnesla jsem si dvě sukně od Black Mountain (na tu s Eiffelovkou jsem měla políčeno už dlouho a milovník vína jako já, tam nemohl nechat tu s hroznem vína) a dala si výbornou zmrzlinu od Angelata, mascarpone s levandulí a mojí oblíbenou pistáciovou.
Na Piazettě mi zastavila jedna paní, aby mi pochválila sukni a zeptala se, kde jsem ji koupila, což mi samozřejmě potěšilo. Takže alespoň jedna kabinková fotka, abyste věděli, jakou sukni jsem měla na sobě.



Potom jsem se vydala obhlédnout obchody a sehnala jsem vše, co jsem měla chtěla. V Mangu jsem si pořídila tříčtvrteční kabát na zimu. V Douglasu jsem se pak zásobila suchými šampony od Batistu a ke každému nákupu dávali jako dárek lak na nehty  a masku Glam Glow.


Z Dyzajn Márketu jsem ještě odnesla fascinátor do hlavy. 
V H&M Home mi uchvátila jejich kolekce, a tak jsem si alespoň odnesla malý "košíček", který už zdobí náš obývací pokoj.


V H&M jsem si ještě pořídila černý top s bílým lemováním, který bude skvělý na podzim a plánuji ho nosit hlavně se sukněmi.
Z Lindexu jsem si pak odnesla dvě basic trička s dlouhým rukávem, tmavě modrou pouzdrovou sukni, která má zajímavě řešený spodek a ještě oranžové šaty.


Mimo kabátu jsem měla v plánu si ještě pořídit černé balerínky Melissa ze spolupráce s Karlem Lagerfeldem a ty brýle na špičce jsou naprosto skvělé. :)
V neděli jsem pak vyrazila na nákupy s mamkou a odnesla si ještě šedé šaty z Reservedu a klasiku v podobě černých legín na tancování.


A dnes mi ještě přišel obal na pas, prostě drobnost, která mi udělala radost.
No a myslím, že na delší dobu mám s nákupy vystaráno. :)
Co jste si pěkného pořídili vy za poslední dobu?

5 komentářů:

  1. Krasne veci!!!
    Katka

    OdpovědětVymazat
  2. Veru, krásné.. nejhezčí je ten kabát.. a ty suché šampony neznám. jdu to vygooglit..:-)
    pěkný den, Eva

    OdpovědětVymazat
  3. Samé krásné věci, hlavně kabátek super a pak ta pouzdrovka ;)

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)