středa 3. září 2014

My wedding dress


Dnes to bude o mých svatebních šatech. Jak jsem ji zmiňovala, tak jsem si je nechala ušít, protože v půjčovnách mě nic nezaujalo, navíc mi byly i ty nejmenší šaty v určitých partiích velké a cenově to vyšlo zhruba nastejno jako půjčovné. Bohužel u nás ve městě je celkem problém sehnat malé velikosti svatebních šatů, protože oproti klasické konfekci jsou o jedno až dvě čísla větší. Čekala jsem i s čím přijde limitovaná kolekce H&M Conscious, ale v ní jsem si nevybrala.
Rozhodla jsem se pro Oděvní studio Zuzany Černé, ale po tom, co už byla zaplacená záloha a šaty se stříhaly, tak jsem dozvěděla, že provedení v tomto studiu se ne vždy shoduje na 100% s představami klienta. Nicméně moje šaty byly ušity tak, jak jsem chtěla a musím uznat, že svatební šaty zde šít umí. 
Myslím si, že jsem si zvolila střih, který lichotí mé postavě a sluší mi. Jediná nevýhoda je čistění šatů, nesmí se čistit v čistírně ani prát v pračce, pouze v ruce. Nicméně ničeho nelituji a jsem ráda za ně. 
Účes jsem zvolila polorozpuštěný, protože jak prohlásila kadeřnice, bylo by škoda vyčesávat celé vlasy, když už mi dorostly do takové délky. Líčení bylo v neutrálních odstínech Chtěla jsem, abych to pořád byla já, líbila se sama sobě a samozřejmě svému muži, což se podařilo. :)


ukázka  oděvního studia  interiér je zařízený podle mého názoru vkusně a příjemně

16 komentářů:

  1. Byla jsi krásná nevěsta Veru :-) Já jsem se vdávala v červenci a šaty jsem si pořizovala svoje světle růžové, přes internet. Byl to risk, ale říkala jsem si, že je maximálně vrátím. Upravovala mi je švadlena. Nelíbí se mi klasický "šlehačkový" šaty, v kterých se nedá pohnout a má je 99 % nevěst. Můj styl šatů byl podobný tvému, splývavé, ležérní, nic moc načančaného. Hlavně přirozeně. Měj se pěkně v manželské životě, já se mám jako novomanželka skvěle po boku muže, s kterým jsme spolu už 7 let :-) Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Petro! Ani já nepatřím mezi fanoušky dortových šatů a i okolí mi řeklo, že bych v nich ani dobře nevypadala. :)
      Super, že vám to krásně klape. Jen tak dál!

      Vymazat
  2. Moc krásné a sluší ti. Jsi vysoká a štíhlá!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, moc děkuji! Já ale vysoká nejsem a štíhlá si také nepřijdu, to dělají možná ty šaty a fotograf. :)

      Vymazat
  3. veľmi pekné šaty ! :) bola si veľmi pekná nevesta aj makeup sa ti hodí a vlasy tiež :)

    OdpovědětVymazat
  4. Šaty jsou moc krásné, líbí se mi, jak jsou jednoduché. A souhlasím, že vlasy by bylo škoda celé smotávat do drdolu :)

    OdpovědětVymazat
  5. prenádherné šaty! jednoduché, elegantné a veľmi ti pristanú a celkovo si bola veľmi pekná

    OdpovědětVymazat
  6. Kdybych už nebyla vdaná, kdybych byla kluk a kdybych se ti líbila, tak bych si Tě hned vzala za manželku ;-)). Moc krásná, přímo nádherná jsi nevěsta! ♥

    OdpovědětVymazat
  7. Nádherné šaty, nádherné vlasy, celé je to nádherné! :) Musím ti fakt tleskat, jsi krásná nevěsta. Všechno je krásné a jednoduché. Každý má svůj vkus, ale já nesnáším přeplácené, dortové nevěsty s přehnaným líčením. :))) Dáša

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dáší, mockrát děkuji! Já jsem chtěla všechno jednoduché, jen tak kytice je výraznější. :)

      Vymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)