pondělí 5. května 2014

Comfy Monday

 
Po dnešku můžu potvrdit, že Tomsky jsou opravdu maximálně pohodlné botky. Chápu, že někomu se nemusí líbit, ale mě okouzlily a navíc tyto tmavě modré vypadají dobře s proužky a skvěle doplní i outfity v námořnickém stylu. Plánuji je mimo jiné nosit s proužkovanými tričky, červenými, modrýmu nebo bílými kalhotami a také se sukněmi.
Dnešní outfit není ukázkou namořnického outfit, nicméně jsem měla náladu na outfit ve světlejších odstínech a doplnila jsem ho právě espadrillkami.
Co vy a tento typ bot?
I can confirm Tomss shoes are really comfy after today. I understand somebody doesn't like them but I think they're amazing and these dark blue one looks great with stripes and matches perfect with outfits in sailor style. I plan to wear them with striped t-shirts, red, blue or white pants and  also with skirts.
Today's outfit isn't in sailor style nevertheless I had mood for outfit in light shades and matched it with espadrilles.
What about you and these shoes?

 
Toms shoes
Zara pants
Next t-shirt
H&M jumper
DVF handbag

8 komentářů:

  1. Úplně tě chápu. Letos nějak nemám sílu na podpatky a beru jakékoli pohodlné boty, které jdou i k sukni. Tyto by určitě mé nároky splnily. K námořnickému stylu budou naprosto dokonalé. Sluší ti to. Krásné kalhoty!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. :)
      Marti, vystihla jsi to, já to mám letos podobně, podpatky nosím málo a vítězí u mě na plné čáře "placaté" boty, které jdou i k sukni nebo k šatům.

      Vymazat
  2. špatný nejsou, ale na chuť jsem jim ještě pořád nepřišla.. :-) Je ale pravda, že v té tmavomodré variantě nevypadají vůbec zle....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nad nimi přemýšlela dlouho a nákupu nelituji. Původně jsem ještě přemýšlela nad jedněmi s červenorůžovým vzorem, ale jsem ráda, že jsem si vzala nakonec tyto.

      Vymazat
  3. Tomsky se mi nelíbí, ale je pravda, že jsem je na noze ještě neměla, třeba bych změnila názor :-)
    Moc se mi libi tvuj svetřík :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto chápu, že ne každému se líbí a vím, že nepatří mezi sexy boty. :) Jsou ale opravdu pohodlné, stélka je naprosto úžasná.

      Vymazat
  4. Mně se na tobě líbí moc. Všechno jsi k nim doladila stylově a jednoduše, takhle přesně to má vypadat, aby člověku bylo pohodlně a druhým aby se na tebe dobře dívalo. ;-) Sluší ti moc. ♥

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)