úterý 4. února 2014

Welcome in my shoe closet

 
Dlouho jsem nad nimi přemýšlela, až jsem se nakonec rozhodla, že si je objednám a dnes dorazily. Řeč je o legendárních holinkách Hunter. Zvolila jsem klasiku v černé barvě, ale přemýšlím ještě nad nějakými barevnými, nejspíše červenými. Kupovala jsem je přes Country Attire, kde je měli ve slevě a ještě k tomu probíhala akce, kdy k objednávce bot Hunter byla možnost vybrat si z určitých výrobků Hunter dárek. Já jsem zvolila fleecové ponožky, abych mohla holinky nosit i v mrazu a nebyla mi zima na nohy, které jinak téměř pořád studené.
I thought about them quite long and decided to order them and today they arrived. It's legendary Hunter wellingtons. I chose classic black but still thinking about some another colour, maybe the red one. I bought them on Country Attire, where was sale for them and also action, if you bought Hunter shoes, you can choose some products as a gift. I chose fleece socks to wear wellies, whe it's freezing and my feet won't be cold as almost always.

 
Hunter boots and socks

8 komentářů:

  1. jsou super:) ja uz nad nimi uvazuju roky, ale porad nevim, zda bych je byla schopna nosit normalne a na festaky by mi jich bylo asi lito.. :D

    OdpovědětVymazat
  2. Jsou super. Myslím, že je to ten nejlepší kousek v botníku, co se týká praktičnosti a pohodlnosti, navíc jsou stylové. Také by se mi hodily.

    OdpovědětVymazat
  3. Ne příliš hezké, ale o to víc praktické všude tam, kde je mokro, či blátivo.
    Aleš

    OdpovědětVymazat
  4. Mně se moooc líbí, v Praze jsem je viděla za něco přes 3000 a to prý se slevou. No, nevím, jestli bych tolik dala do bot. Ještě do gumovek.
    Mohu se zeptat, kolik tě stály? :)


    http://anesagill.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě vyšly levněji a navíc jsem si k nim zdarma vybrala ty ponožky. U nás bych je nekupovala, ceny jsou podle mě přemrštěné. Stejné je to i s UGG.
      Ony hlavně nejsou jako klasické gumovky, jsou daleko pevnější a kdokoliv je zatím viděl spolu s ponožkami na mě, tak si myslel, že to jsou kozačky. :)

      Vymazat
  5. Great choice :)

    www.fashionmuffins945.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)