pátek 28. února 2014

Happy b-day to my blog & new in

 

V pondělí oslavil blog 3. narozeniny a já chci poděkovat všem čtenářům, kteří sem chodí a budu se snažit, aby vás to tu bavilo i nadále. Díky vám jsem měla možnost podívat se do showroomů, navštívit fashionweek a navázat některé spolupráce. Tímto chci poděkovat i svému muži, který mě na blog trpělivě fotí a vůbec všem, kteří mě v blogování podporují. A na závěr téhle "děkovné řeči" vám chci oznámit, že se brzy můžete těšit na další soutež a další DIY projekty. :)
 
 
Za poslední dobu jsem si pořídila několik věcí, které vám chci ukázat. Minulý týden jsem me v plánu koupit si jen zubní kartáček. Když jsem u stánku Curaproxu viděla tohle roztomilé balení, tak mi to nedalo a vzala jsem ho. Taková maličkost mně i mému muži vykouzlila úsměv na tváři. Vzala jsem to zkratkou přes H&M, kde jsem si koupila kalhoty na doma a vzala i sportovní podprsenku. Mimochodem sportovní věci z H&M mi přijdou v poměru cena:kvalita skvělé. A cestou na parkoviště jsem se ještě zastavila v knihkupectví a koupila si pokračování Ďábel nosí Pradu. Vzhledem k tomu, že dnešek i celý víkend strávím v posteli, protože mi skolil nějaký bacil, tak mám alespoň něco nového ke čtení.
 
 
 
Tento týden jsem mimo jiné byla i v Praze a samozřejmě jsem odtamtud nejela s prázdnou. V pondělí a v úterý jsem zde byla na školení. Po něm jsem se šla projít do centra a když jsem se ocitla Na Příkopech, tak mé kroky směřovaly ronou do H&M Home. I když už jsem tam byla po několikáté, tak jsem si až teď poprvé něco odnesla, a to povlečení, které se skvěle hodí do naší ložnice. Pokaždé se mi tam líbí tolik věcí, že nevím, co si nakonec vybrat. :) Máte to také tak?
 
 
Ve čtvrtek jsem se do Prahy vrátila, protože jsem si jela pro taneční boty, které jsem si začátkem týdne nestihla koupit kvůli školení, které končilo pozdě odpoledne. Samozřejmě jsem je už vyzkoušela a řekla bych, že se to v nich bude tancovat samo.
Sešla jsem se i s Verunkou z blogu U dvou Verunek, bylo to moc milé setkání a doufám, že jsme se neviděly naposledy. Poseděly jsme v kavárně Al Cafetero, kde mají naprosto úžasné dvojctihodné koláčky a já bych byla schopná sníst jich klidně celý pekáč. :) Mají tam prý i výbornou kávu, ale tu já bohužel nedocením, neboť ji nepiju. Nemám bohužel ani jednu fotku, protože jsme toho hodně napovídaly.
 
 
 
Po parádním posezení jsem se vydala do Palladia, kde jsem si v F&F vyhlédla bílé lodičky, ale v pondělí jsem si jimi nebyla úplně jistá. Navíc jsem tam i zahlédla pyžamové kalhoty s Eiffelovkou, které jsem jako milovnice Francie a zejména Paříže musela samozřejmě vzít. :)
 
 
Nakonec jsem zamířila ještě do Tezenisu pro basic tričko, kterých mám doma několik - některé mám na spaní a jiné na běžné nošení. Odnesla jsem si i spodní prádlo, které nakupuji nejčastěji právě v Tezenisu nebo v Intimissimmi a nakonec i fialkové tílko a punčocháče. K nákupu jsem dostala malou toaletku (myslím, že je k nákupu nad 500,- Kč, ale jistá si nejsem), je to taková květinovo-citrusová vůně, která podle mě nikoho neurazí.
 
 
"K večeři" na cestu jsem si dala kuřecí bagel s mozzarellou a vanilla rooibos čaj. Mimochodem  nejraději sive Starbucks dávám čaje, protože ty jsou vážně výborné a navíc za fajn cenu. Kávu si dávám jen velmi výjimečně a když, tak jedině perníkové latté bez kofeinu. Asi jsem barbar, ale bez mléka kafe nevypiju a když mám ještě bez kofeinu, tak po něm nejsem alespoň tolik nafouklá.
Co jste si za poslední dobu pořídili vy?
 

2 komentáře:

  1. Happy birthday!!great new in!!

    Kiss
    Ale

    New post!
    www.thelifeseenfromabove.com

    OdpovědětVymazat
  2. No doufám, že jsme se neviděly naposledy!! ;-)
    A dodatečně bločku přeju všecko nejlepší a další skvělé roky blogování @->-- Koukám, že už na blogerské scéně v klidu můžeš obsadit "radu starších", nějak mě nenapadlo, že píšeš už takhle dlouho.... Tak ať tě to pořád baví! :-*
    Verunka

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)