čtvrtek 18. července 2013

Recenze: Timotei

 
Nepatřím mezi lidi, kteří by stále měnili kosmetické věci. Pokud mi něco vyhovuje, tak u toho zůstávám do doby, než mi to vyhovovat přestane. Platí to i o šamponech, ale už vím, že je musím občas prostřídat. Proto když přišla nabídka vyzkoušet novinky od značky Timotei a já zjistila, že se jedná o přípravky bez parabenů a silikonů, tak jsem se rozhodla jít do toho. Už před několika lety jsem zjistila, že mým vlasům vyhovují, přípravky bez silikonů a parabenů. Nejsem expert na sepisování recenzí, ale chtěla bych shrnout své zkušenosti a je jen na vás, jestli výrobky vyzkoušíte také. :)

 
Šampon z řady čistota pro normální až mastné vlasy jsem zvolila proto, že se mi celkem rychle mastí vlasy. Neočekávala jsem, že by šampon zpomalil rychlost maštění vlasů, takže jsem pak ani nebyla zklamaná, když jsem vlasy musela umýt po dvou dnech jako vždy. Pro mě je důležité, že mi šampon vlasy pěkně, umyl, měla jsem je svěží a co je hlavní - nepadaly mi. Po některých šamponech se mi stalo, že mi začaly padat vlasy a já z toho byla trochu na nervy. Má příjemnou jemnou vůni, což já ráda. Takže s šamponem jsem spokojená, vlasy mám po něm hezké a nevidím důvod, proč si ho nepořídit znovu. Samozřejmě jsou řady na různé vlasy, stačí mrknout na stránky Timotei.
 
 
Suchý šampon byl ze začátku trochu oříšek, protože jsem ho poprvé na vlasy nastříkala moc a vlasy mi zpevnil jako lak, plusem bylo, že mi celý den držela patka tam, kde má. Při dalším použití už jsem si dala pozor a nanesla ho méně a byla jsem nadšená - vlasy vypadaly svěže a čistě, jako kdybych si je umyla klasickým šamponem. Výhodou je i větší balení a hlavně obsah "neutíká", jako se mi to stalo u DM znčky Balea. Je běz parabenů, silikonů a barviv, což mým vlasům, jak jsem již psala, svědčí. Takže si tento suchý šampon pořídím znovu. Bonusem je opět jemná parfemace a i cena, která se pohybuje kolem 100,- Kč.
Zkoušely jste novou řadu Timotei? A pokud ano, co na ni říkáte?

4 komentáře:

  1. Ee, vyhýbám se silikonům+parabenům+sulfátům, takže Timotei šampony ne. Ale ten suchý šampon mě zaujal - doteďka jsem nevěděla, že nějaký mají. Ten bych zkusila. Pravidelně ho používat nechci, spíš ho mít doma pro strýčka příhodu... Máš srovnání i s jinými suchými šampony co do funkčnosti? Nebělí moc, "nepráší"?
    Verunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle mě je lepší než Balea nebo klasická Amica a mně tedy nepráší. Přirovnala bych ho k Schaumě, ale jak píšu, když se ho dá víc, tak vlasy jakoby zpevní. Ten suchý šampon je novinka. :)

      Vymazat
  2. Ségra měla šampon a strašně si ho chválila a mě už hodně dlouho láká ten suchý, teď mi současný pomalu dochází, takže má volba je jasná, sáhnu po něm :) Děkuji za recenzi!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle mě stojí za to suchý šampon vyzkoušet. Přirovnala bych ho opravdu k Schaumě a výdrž je možná oněco delší.

      Vymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)