neděle 28. července 2013

Kosmetika: Playboy + SOUTĚŽ


 
Aneb dnes o tom, jak se mi králičci rozmnožili v koupelně. :) Měla jsem možnost otestovat novou řadu sprchových gelů Playboy a vzhledem k tomu, že mi vůně Playboy Play It Rock před několika lety zavoněla, tak jsem nabídku přijala. Ovšem to jsem netušila, že mi přijde zásobu sprchových gelů minimálně na rok. :) Takže jsem se rozhodla se s vámi rozdělit. Pravdila jsou jednoduchá, stačí sledovat můj blog (na postranní liště jsou možnsti, přes co sledvat)  a do komentáře napsat e-mail. Výherce obdrží dva sprchové gely: Playboy VIP a Playboy Play It Lovely. Soutěž ukončím příští týden v neděli 4.8.2013.

A teď již k samotným sprchovým gelům. Na celé čáře zhlediska obalu to vyhrál Play It Pin Up Collection. Obal je roztomilý a jak říkám nejvíce mi ze všech uchvátil. Vůne je příjemná, trochu sladká, cítím v ní i koření. U sprchového gelu vůni až tolik neřeším, ale takovýhle parfém bych zvládla mít v zimě a ještě bych na něj musela mít náladu. Design obalu je ale ze všech sprchových gelů, co jsem kdy měla, nejlepší.
Jako první jsem ale vyzkoušela Play It Rock, protože mi před několika lety zavoněla z této řady toaletní voda. Vůně je ovocno-sladší a na léto parádní. Co se týče hydratace, tak to je další věc, kterou u sprchových gelů až tolik neřeším, protože se po každém sprchování nebo koupeli mažu tělovým mlékem/krémem, ale nesmí mi sprcháče vysušovat. Což ale není případ "králíčka", gely mi nijak extra nehydratují, ale ani nevysušují, což je pro mě důležité. Play It Spicy jsem věnovala kamarádce, která používá i stejnou toaletní vodu a měla radost, když jsem jí gel přinesla, protože ho před tím měla v nějakém dárkovém balení spolu s vůní a došel jí. Mojí mamině zavonel Play It Sexy a tak dlouho k němu čichala, až jsem povolila a gel jí věnovala. Je s ním spokojená, také ji nevysušuje a navíc jí prý krásně voní.
 
 
Všechny sprchové gely Playboy voní sladce a moji pokožce vyhovuje, jak gelová, tak i krémová verze. Takže konečný verdikt zní, že se jedná o sprchové gely, které příjemně voní a provoní i pokožku, nicméně v kombinaci s tělovým mlékem by vůně podle mě byla intentzivnější a déle vydržela, nevysušují pokožku a mně se líbí i design balení, které je tak akorát do ruky.
Cena je 79,90,- a seženete je v síti drogerií (viděla jsem je u nás v DM). Určitě bych uvítala, kdyby se do budoucna začala vyrábět i tělová mléka. Na večer mám ráda, když je pokožka lehce provoněná a z toho důvodu používám většinou sprchový gel i tělové mléko stejné vůně.
 

16 komentářů:

  1. Ještě jsem tyhle nezkoušela :)
    wr55@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Tyyy jo. Rada bych je take vyzkousela
    wimim18@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  3. Pro zajíčky mám slabost :-) evelinsbook@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  4. vypadají úžasně :-) samsova.michaela@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Ještě jsem s nimi neměla tu čest :) ale vypadají krásně :)!
    zeelvvvicka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Měla jsem vzorek Play it lovely, ale klidně bych ho vyzkoušela celý, kdyby se na mě usmálo štěstí :-)
    monicka13@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  7. chcela by som sa opýtať či sa môžem zapojiť aj vtedy ak som zo Slovenska ? :)

    OdpovědětVymazat
  8. Hmmmm, zajíčci....ač playboy moc nemusím, tihle zajoši mě pekelně lákají! :)

    Zastoupilova.K@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. tak to skúsim tiež :)
    nikusorechovska@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  10. novy sprchac by sa zisiel :)
    dora.mrkvova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  11. juj vyzeraju krasne sledujem
    dixitwyx@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  12. Sleduju :)
    missing.your.touch@email.cz

    OdpovědětVymazat
  13. fx80010@gmail.com

    Třeba to zase vyjde.

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)