čtvrtek 16. května 2013

Travelling in printed pants

 
Vzorované kalhoty jsem brala i s sebou na výlet na Moravu a zkombinovala je s mentolovým topem a balerínkami. Prostě pohodlná kombinace pro mě na trochu delší cestování autem. K tomu jsem už jen vzala tašku, do které se mi vejde vše, co potřebuji.
I wore printed pants for a trip to Moravia and matched them with mint top and ballerinas. Simply comfy outfit for a little bit longer travelling by car for me. Then I took bag in perfect size, where I can have all my necessities.

 
H&M top and pants
Elite ballerinas
Lindex bag
Chanel sunglasses
Brandy Melville bracelet
Forever 21 bracelet

10 komentářů:

  1. krásný blog a hezké fotky jen mi nejde do hlavy a to nejste jediná u koho to vidím že když je -15 tak chodíte v minisukních a skuhráte uz aby bylo jaro a pak je +22 a jste narvané v kalhotách. nějak to nechápu a rád bych tomu přišel na kloub.ale jen tak dál V.B.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, v mrazu nosím minisukni, ale k ní silné punčochy (síly 100 den) a je mi tom tepleji než klasických kalhotech. Chápu, že někomu se to může zdát divné. :) A k těm kalhotám, bylo asi 20 stupňů a foukal celkem studený vítr, takže v sukni nebo šortkách by mi byla zima. Jinak kalhoty jsou z příjemného materiálu a vyloženě horkomi v nich zatím nebylo.
      Děkuji za komentář. :)

      Vymazat
  2. moc pěkné :) ty kalhoty jsou zajímavé :)

    OdpovědětVymazat
  3. Veru, ty kalhoty nemají chybu. Jsou úžasné a moc ti sluší.

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělé, Verunko! Kalhoty Ti moc sluší! :)

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)