úterý 21. května 2013

The New Icons

 
Nemám ráda, pokud má někdo něco stejného jako já, ale  je docela těžké nenarazit na někoho, kdo nemá minimálně jednu věc podobnou nebo stejnou. Výjimku jsem učinila s tímhle tričkem. Když jsem ho viděla na jednom ze zahraničním blogů, tak jsem se pro něj zastavila. Než jsem si ho ale stačila na sebe obléct, tak už jsem ho viděla i na několika českých blozích.
Trička s nápisy nemám moc ráda, ale tohle se mi líbí. Kombinace s černmi skinny, balerínkami a světle běžovým sakem je pohodlná a zároveň mi přijde i tak trochu šik.
I don't like if somedy has the same thing as me but it isn't easy to find somebody who doesn't have the same thing or the similar one. I made except regarding this t-shirt. When I saw on the one of foreign blogs, I bought it. Until I wore it for the first time, I saw it on some Czech blogs.
I don't like so much t-shirts with writing but I like this one. This combination with black skinny,ballerinas  and nude blazer is comfy and in my opinion a little bit chic.

 
H&M t-shrit
Topshop pants
Forever 21 blazer
Elite ballerinas
Asos handbag

15 komentářů:

  1. Ahojky, nezlob se, ale kdyby to STEJNÉ tričko bylo aspon JINAK zkombinováno, ale zdá se mi to nebo je podobnost se Simčou ze Stylecookbook-outfit London girl čistě náhodná?....Kombinace je to moc hezká, ale když se v jednom týdnu na dvou spřátelených blozích,které pravidelně sleduji objeví stejný outfit je to do očí bijící.....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, podobnost je čiště náhodná, ačkoliv se to někomu nemusí zdát, protože tuto kombinaci jsem měla na sobě začátkem minulého týdne. Outfity publikuji s určitým zpožděním, protože nepublikuji články pravidelně každý den. Bohužel se to seběhlo tak, že dva dost podobné outfity jsou na dvou různých blozách v jeden týden...
      Každopádně děkuji za komentář. :)

      Vymazat
  2. Sáčko má moc pěknou barvu. :)

    http://miraculousstyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Verunko, mám to úplně stejně :) Ale tohle tričko je nápadité, tak se dalo čekat, že se objeví na více blozích :) Ale jinak sluší!! ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné sáčko, takový by se mi taky líbilo:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dík. Já ho hledala přes rok a pak se konečně poštěstilo. :)

      Vymazat
  5. To tricko mam aj ja a vobec mi nevadi ze ho maju vsetci... Kazdy ho dokazeme zladit inak.... A myslim ze v cr a svk najst niec ineho je tazke.... Aby to nemali vsedci...


    Pekne zladeny outfit:)


    Littlecurlykate.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. To tričko je nejlepší! Celý outfit působí dobře, ale proboha proč jsou ty fotky focené v takovém prostředí? Vypadalo by to o hodně líp někde ve městě...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná by to vypadalo lépe ve městě, ale mně se líbila zahrada. :) Navíc se každý den do centra města nedostanu... Každý má rád prostě něco jiného.

      Vymazat
  7. strašně se mi líbí kombinace uvolněnýho trika s potiskem a elegantního kabátku! Yes!

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)