neděle 24. února 2013

Second birthday of Style by Veronika

 
Dnes slaví můj blog druhé narozeniny. Již před rokem jsem psala, že by mi nenapadlo, že budu mít tolik čtenářů a to platí stále. Takže děkuji všem těm, kteří se sem vrací, protože je to jedna z motivací, proč v tom pokračovat dále. :)
Jako poděkování vám všem, kteří sem chodíte, jsem se rozhodla uspořádat další soutěž. Tentokrát soutěžíme o dvoje hand warmers. Soutěž je určená pro eské a slovenské čtenáře mého blogu - vpravo na liště můžete sledovat přes GFC, Bloglovin nebo Facebook a v komentáři zanechte e-mail na vás, abych vás v případě výhry mohla kontaktovat. Soutěž ukončím příští neděli, až se vrátím z lyží.
 
 
P.S. Dort bohužel nestihám upéct, takže alespoň dvana ukázku - první je od sestry, který mi upekla loni k svátku a druhý jahodový je od mamky, který mi upekla letos k svátku. :)
 

6 komentářů:

  1. Verunko, páni, už dva roky! Víš, že máme skoro stejně staré blogy? Můj je mladší jen o měsíc...bráškové. ;-) Přeju Tobě a Tvému blogu, ať vám nikdy nedojdou nápady, ať tě baví psát a fotit a hrát si - protože když člověka blogování baví, je to to nejdůležitější. Chodím sem už víc než rok a těším se na další léta tady strávená.
    Hodně štěstí a čtenářů přeje Vivi
    PS: krásná cena, hodila by se mi ;-)
    lucinkamala(zavinac)seznam(tecka)cz

    OdpovědětVymazat
  2. Gratulace! Ať se daří! A ten dort vypadá úúúžasně! Dej si i za mně :-)

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
  3. Verunko opožděně gratuluji ke krásnému blogovému výročí! Jsem ráda, že je tu s námi tak úžasně milý človíček, jako jsi ty! Přeju spoustu dalších článků, nápadů a čtenářů, které si zasloužíš! :)

    OdpovědětVymazat
  4. tak tá tortička vyzerá perfektne!!!
    a gratulujem...

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)