čtvrtek 5. ledna 2012

You never destroy my obsession with pink :)


Bývaly doby, kdy jsem nenosila růžovou vůbec a naopak, kdy jsem každý den měla na sobě něco růžového. Růžovou mám pořád ráda a stále v mém šatníku najdete spoustu růžových věcí. Punčochy jsem dostala k Vánocům a musím říct, že je v nich opravdu teplo a nekoušou. Náhrdelník jsem koupila během svého pobytu v Německu za směšnou cenu a nosím ho docela často. 
Tentokrát mi fotila sestra. Myslím, že se jí to povedlo, jen vypadám trochu jako obr. :)
In the past there was time when I didn't wear pink and there was also time when I wear every day something pink. I still like pink colour and you still find a lot of pieces in this colour in my closet. The tights I received for Christmas and I've to say they're really warm and pleasure to skin. The necklace I bought during my stay in Germany for funny price and I wear its quite often.
This time photos took by my sister. I think they're quite good but I look like a giant. :)




H&M skirt
H&M tights
Tally Weijl t-shirt
Marco Tozzi high boots
YR bracelet
Pimkie necklace

4 komentáře:

  1. Děkuji Verčo:-) Moc si mě potěšila a jsem rád že se ti mé stránky líbí.Já se taktéž stávám pravidelným čtenářem velmi pěkného a kvalitního blogu!Některé fotografie na mém blogu jsou mé vlastní některé mám půjčené ze stránek které to dovolují...
    Jinak chválím náhrdelník je vážně moc pěkný a věřím že v růžových punčocháčích musí být pěkně teploučko...

    www.czechblondyn-blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, ten obal je z Tally Weijl, mají ho i na jejich stránkách. Stál 399 Kč.

    OdpovědětVymazat
  3. Ta jemná růžová je hrozně hezká,barevný punčochy obecně mám hrozně ráda, jinak taky s růžovou jsem měla přesně to samý- období, kdy jsem ji vubec nensoila a období, kdy skoro pořád...:)
    A little bit of fashion

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)