sobota 7. ledna 2012

Roberto Cavalli dress


Tyto šaty jste na mě mohli vidět již v tomto postu. Když jsem je uviděla, hned jsem si řekla, že je musím mít. :) Měla jsem je na sobě znovu dnes, kdy jsem byla s přítelem na večeři v řecké restauraci.  Měla jsem k šatům tmavě fialové punčochy, černé kozačky, oblíbený kabátek a stříbrné psaníčko. Jídlo bylo výborné a k tomu jsme si dali samozřejmě řecké víno. :) Večeře mi připomněla několik dovolených, které jsem strávila v Řecku. A tak mě napadlo, jestli by byl zájem o článek o mém pobytu v Řecku?
This dress you could see in this post. When I saw its, I said tome I have to have it. :) I wore its again today when I went with my boyfriend for dinner to the greek restaurant. I wore its with dark violet tights, black high boots, favourite coat and silver clutch. The food was delicious and we have it with greek wine. :) This dinner remeber me some holiday which I spent in Greece. So I've got idea whether you interest in post about my stay in Greece?



Roberto Cavalli dress
Calzedonia tights
Marco Tozzi high boots
YR pashmine
Topshop coat
U by Ungaro clutch (gifted)
Knitted hat
H&M gloves
L'oreal lipstick

7 komentářů:

  1. Šaty jsou velmi zajímavé, ale nějak mi k nim nejde ta sportovní čepka, kdyby byla nějaká elegantní nebo baret, bylo by to podle mě lepší. Ale to je věc osobního vkusu, snad nejsi naštvaná. :)
    Já na večeře chodím moc ráda. Nějaké disco pro mě není, ale kavárničky a restaurace to je moje. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Šaty se mi líbí a podle mě je vidím zkombinované s vysokými podpadky a žádnými punčocháčemi :)

    OdpovědětVymazat
  3. tak toto není můj styl, šatky se mi v té kombinaci moc nelíbí. určitě míváš lepší outfity ;)

    www.kavarenskapovalecka.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Šaty jsou pěkné, ale asi to není úplně můj styl. Každopádně mám pocit, že k tobě sednou:) I když na fotkách to moc nevynikne.

    A článek o Řecku? Sem s ním!!! Moc by mě zajímal:)

    OdpovědětVymazat
  5. Šatky jsou moc pěkné, RC nikdy nezklame:)) V této kombinaci nejsou úplně můj šálek, ale věřím, že s příchodem teplejšího počasí je užiješ na 100%:)

    OdpovědětVymazat
  6. Děkuji všem za komentáře, vážím si jich. :) Vím, že šaty by daleko lépe vypadaly na holých nohách a s lodičkami na vysokém podpatku, bohužel momentální počasí to nedovoluje a já měla hroznou chuť je provětrat. :) Na nikoho se nezlobím a vážím si i konstruktivní kritiky.

    OdpovědětVymazat
  7. Pěkné šatky! :) A šup sem se článkem o Řecku! ;)

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)