neděle 22. ledna 2012

Red and gold


Moc se mi líbí poslední dobou kombinace zlaté a červené. Celkově jsem poslední dobou začala více nosit doplňky ve zlaté barvě. Řetízek, který mám na sobě, jsem dostala ve 13-ti letech  a má pro mě nevyčíslitelnou cenu. A téměř každý se ptá, zda bruslím. :) Náramek jste mohli vidět v posledním postu o doplňcích.
Dnes jsem byla na návštěvě a relaxovala před nadcházejícím pracovním týdnem, který bude zajímavý. Mimo jiné mi odjel můj šéf na služební cestu, takže bych měla přebrat jeho zákazníky a ve středu je jedna speciální událost. Hádejte co?
I like mix of gold and red in last time. Generally I started wear more accesories in gold colour. Necklace which I wear I got when I was 13 years old and it has got for me incalculable price. And roughly everybody ask me whether I skate. :) The bracelet you could see in last post about accesories. 
I spent Sunday visiting and relaxing before working days which will be interesting. Btw. my boss went to the work journey and I have to deals with his clients and there is one special event on Wednesday. Guess what?



Asos turtle-neck
Amisu shorts
InStyle scarf
Calzedonia tights
F&F coat
Camaïeu ankle booties
Asos tote bag
Promod bracelet
Gifted necklace 

9 komentářů:

  1. zlatá a červená je super...a moc ti to sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten kabátek má nádhernou barvu! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mně se taky poslední dobou zlaté doplňky nějak vloudily do šatníku... Moc ti to sluší a hrozně se smi líbí drdůlek ;) To bych si asi nezvládla udělat...

    OdpovědětVymazat
  4. Červená ti sluší! A moc se mi líbíš ve výrazných věcech. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ten kabátek úplně bije do očí, je pěkný, ale asi bych neměla odvahu ho nosit, jsem spíš na černou co se týká kabátů! Ale nad těmy kraťásky se úplně rozplývám, moc se mi líbí ten balonový střih! ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Já se poslední dobou taky nějak přeorientovala na zlatou.. :D ale pořád mám dost málo doplňků... :) Kraťásky jsou super a strašně ti sluší! Vypadáš skvěle!

    OdpovědětVymazat
  7. Děkuji za milé komentáře. :)

    OdpovědětVymazat
  8. the color of the coat is so nice!
    http://myownsight-flor.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)