středa 4. ledna 2012

New Year's Eve random and bonus


Trochu opožděně, ale přináším několik fotek ze Silvestra. Slavili jsme s přáteli a ne nijak speciálně. Byla to akce jako každá jiná. 
A little bit lately but some photos from New Year's Eve. We celebrated with friends but not so specially. It was action like every another.



A jako bonus fotky z práce. Část mého pracovního stolu a pracovní boty, které dokážou zkazit, cokoliv co máte na sobě. Jenže předpis je předpis, do výroby se v jiné obuvi nemůže a já tam chodím každý den. Ještě že v kanceláři si můžu nosit, jakékoliv boty. :)
And bonus photos from my work. A part of my table and working shoes, which can destroy everything what you wear. Sadly rule is rule, you have to wear them to the production and I go there every day. Thank God I can wear any shoes which I want at the office. :)


7 komentářů:

  1. :D Buď ráda že boty nosíš jenom do výroby a v kanclu můžeš nosit co chceš :) jinak hezké fotky, tu hru bych si ráda zahrála :D Jo a neboj Ty sta čtenářů docílíš určitě, máš to už za pár! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkné fotky.Sluší Ti to na nich..:-) !!

    www.czechblondyn-blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Jaká je prosím tahle hra? Už jsem o ní několikrát přemýšlela, že ji koupím :). Jinak my jsme také neslavili speciálně, manžel byl nemocný a ted jsem to od něj chytla já, takže na velkou oslavu nebyla nálada :).....

    OdpovědětVymazat
  4. tu hru jsem dostala taky, ale český film :)) Ještě jsem jí nehrála, tak se na ní moc těšim :-D
    Super fotky!

    OdpovědětVymazat
  5. Jáááj, tak ten film bych si taky dala líbit ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Ilusaaa a Petra (lovelyhair): Hra se jmenuje Světový film (je od Albi). Super je party verze, která je součástí balení. :) Doporučuji!

    A děkuji za pěkně komentáře!
    Thanks for your nice comments!

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)