pátek 18. listopadu 2011

Wednesday's birthday party + bonus


V minulém postu jsem avizovala, že ve středu večer se chystám ven. Kamarád slavil narozeniny, bylo fajn vidět zase pohromadě známé tváře, posedět, popovídat si a trošku popít. Jen doufám, že kamarádovi nebude vadit, že jsem sem dala fotku s ním. :)
As I said in the last post I was at the party on Wednesday's evening. My friend celebrated his birthday, it was good to see known faces, sit, chat and a little drink with them. I hope my friend doesn't hate I put the photo with him. :)


jeggins: Only; top, blazer: Orsay; coat: Toshop; boots: Deichmann, neklace: Takko, purse: Guess, pashmine: ???
Celý den jsem také strávila na služební cestě v jednom malém městě mezi Norimberkem a Ingoldstadtem. Jelikož se kolegyním protáhlo jednání, tak jsem měla trochu čas prohlédnout si část města a něco nakoupit. I když jde euro nahoru, tak pořád se některé vyplatí koupit tam.
I spent whole day on work journey in one small town between Nürnberg and Ingoldstadt. My colleagues had longer meeting then me so I had a little bit of time for visit part of town and something buy. In spite of the Euro goes up, some things are cheaper there then by us.


4 komentáře:

  1. Jaká jsi roztomilá na 4. fotce. :) Čajík a croissant bych si dala, mňam. Ta Bebe kosmetika je dětská, že? Jak s ní spokojená?

    OdpovědětVymazat
  2. Juch ty sobí uši! :D ty jsou super! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Dáša: Děkuji. :) Bebe podle mě dětská kosmetika není, najdu jí vždycky v regále s klasickou kosmetikou. :) Většinou je pod výrobky pro mladou pleť.

    Klárka: Proto jsem si je koupila. Koukni do Kiku, jestli je tam budou mít. ;)

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)