pondělí 28. listopadu 2011

Oufit 28.11. 2011 and DIY


Dnes jen rychlovka outfitu po práci - džíny, kabát, nová taška, šála a pod tím rolák s vestičkou a DIY náhrdelník. Podzim ani zima mi nevadí, ale je to špatné kvůli focení na blog. Ráno jdu do práce za tmy a když se vracím, tak sluníčko už zapadá. Módní peklo by mě asi za tuhle kombinaci nepochválilo, ale já měla dnes náladu na džíny. Tyhle mám už tři roky, jsou z Vero Mody a pořád jsou ve skvělé kondici. Momentálně sháním černé skinny a bílou košili a zrovna tyto dvě věci mám strach objednávat on-line, protože si je potřebuji vyzkoušet. Ale pokud v obchodech nic nenajdu, tak mi nic jiného asi ani nezbyde. :)
Today only quick outfit post after work - jeans, coat, new handbag, shawl and under it turtleneck with vest and DIY necklace. I don't min autumn or winter but it's bad for the shooting on blog. In the morning I go to work in the dark and when I come back there is sunset. Fashion hell doesn't be happy from this outfit but I had today humor for jeans. These I had three years, they're from Vero Moda and they're still in very good condition. Actually I'm looking for black skinny and white shirt but I'm afraid to order them on-line because I need to try it. But if I don!t ind these pieces in the stores I had to order it on-line. :)


jeans: Vero Moda
coat: Topshop
shawl: gift
booties: H&M
vest: Gate
handbag: Forever 21
necklace: DIY

5 komentářů:

  1. Verco, akce na podprsenky trva jeste tento tyden;)Kdybys chtela nejakou koupit, muzes pres citykupon, nebo mi napis na mail;)
    http://sienastyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Jo jo ta tma je pro nás blogery hrůza! :D Džíny ti taky sluší. :)
    Můžu se tě zeptat jestli nosíš rtěnky? Mě by se na tobě moc líbila nějaká výrazná, třeba červená. Asi protože jsi pěkná zrzka. .)

    OdpovědětVymazat
  3. Jéé no ten řetízek je krásnej! :) šikulka! A džíny vůbec nevypadají špatně, náhodou ti moc sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Podobný řetízek mám taky, jen ne vyrobený vlasnoručně, to by totiž nedopadlo moc valně :-D... A džíny, proč by ne, já se jich rozhodně vzdávat nehodlám, ať jdu kvůli tomu klidně do pekla :-D A i když za tmy, stejně ti to sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuji vám za komentáře! Děláte mi opravdu radost.
    Téra: Já obecně džíny zas tolik nemusím, ale tetokrá jsem na ně měla náladu. Navíc Ada z Módního pekla má pravdu s nošením džínů v ČR - u nás v práci je nosí skoro všichni a nic moc pěkného k pokoukání to tedy není. Já raději nosím sukně, šaty, černé jeggins. :)

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)