pondělí 7. listopadu 2011

New in cosmetics - PUPA

Když jsem byla v Bratislavě v nákupním centru Avion, tak jsme neodolala nejít se podívat do Pupy. Odnesla jsem si sypké stíny (podle mého názoru jsou to pigmenty) a řasenku.


Stíny jsou v bronzovém odstínu a bylo mi řečeno, že mi sluší, tak jsem si vzala. Za 3 eura myslím dobrá koupě. Nanáším je štětečkem, který byl k pigmentům od ELFu. Vydrží celý den a když říkám celý den, tak tím myslím opravdu celý den. Nanesu je v půl šesté ráno a do nějakých osmi až devíti hodin večer vydrží, neslévají se do linek a ani se nespráší. Jako jedinou nevýhodu shledávám balení a absenci štětečku. U balení postrádám aspoň nějaké "sítko" jako je např. u pigmentů ELF, nebo bych brala nějaké hlubší balení.


Při výberu řasenky hraje u mě velkou roli tvar kartáčku a štětinky. Nemám moc ráda plastové kartáčky, jelikož mým řídkým řasám na objemu nepřidají. Tahle řasenka má pěkný kartáček a navíc má napomáhat růstu řas. To nemohu zatím posoudit, protože ji střídám s mojí oblíbenou Max Factor 2000 Calorie. Každioádně se nedrolí a vydrž je stejná jako u pigmentů. Cena byla myslím 8 eur. Pokud celkově zhodnotím oba výrobky od Pupy, tak za tu cenu si myslím, že jsou super. :) Netvrdím, že Pupa je něco extra, ale už dřív jsem měla od této značky nějaké výrobky a byla jsem spokojená. Jen mi mrzí, že z ČR zmizela a já doufám, že se k nám zase vrátí. :)
Máte ozkoušené nějaké výrobky od Pupy? A pokud ano, jaký je na ně váš názor?


4 komentáře:

  1. Achjo, škoda že není u nás.. :( už sem o tom u slovenských bloggerek četla, takže by mě tahle kosmetika zajímala :)

    OdpovědětVymazat
  2. Pupa je peckovná ale tie produkty sú na úbohé študentské vreckové riadne drahé :/ Ja si u nich kupujem hlavne laky :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já pomalu ani nevěděla, že Pupa existuje furt :) naposledy jsem měla čest s touto značkou, když asi před 15 rokama měla mamka od nich paletku a já se poprvý zkoušela..... :)
    Díky za pozvání na blog :)

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)