středa 23. listopadu 2011

Last purchase - Prechristmas shopping


Včera mi dorazil očekávaný balíček z Forever 21. Když měli akci 1+1 zdarma, tak jsme si objednala kabelku (dlouho jsem vyhlížela větší černou)  a tričko. Zavítala jsem po delší době do mého oblíbeného second handu a odnesla si odtamtud šátek. A po tom, co jsem brouzdala na ebayi a sháněla červenou sukni, jsem si nakonec koupila světle žlutý svetr. Máte to tak tak, že občas koupíte úplně něco jiného, než jste původně chtěli? :)
Yesterday I received long waited packet from Forever 21. When they had action 1+1 free, I ordered handbag (I was looking for some black and bigger long time) and tee. I visited also my favourite second hand and I bought a shawl. and then when I was lookinf for some red skirt on ebay, I bought light yellow sweater. Do have the same sometimes you buy something totally different instead what you wanted at first? :)



12 komentářů:

  1. hezké věci :) a mám to úplně stejně :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj :) navštiv prosím můj blog, kde si i můžes koupit originální doplňky :)

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělá koupě :-) Jinak mám to uplně stejně! Jdu si pro určitou věc a odejdu s milion jinými věcmi :-D

    OdpovědětVymazat
  4. No já to tak mám vždycky.. :D Jdu si koupit jednu určitou věc a místo toho koupím milion jiných a nepotřebných.. :D :) ale tohle jsou moc moc moc pěkné kousky!!!! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc děkuji za pozitivní komentář.. :) já se snažím myslet pozitivně, ale občas mi to moc nejde.. vím, že školu prodlužuje spousta lidí (no troufnu si říct, že u nás na škole většina), ale já bych to ráda dodělala už z toho důvodu, abych se s tím nemusela trápit ještě za rok... :( ale si to stejně nevyjde no.. ale tak co se dá dělat, jak říkáš, o rok více studentského života :)

    OdpovědětVymazat
  6. Presne poznám ten pocit, že si idem niečo kúpiť a kúpim si niečo iné. Pekné veci. (:

    OdpovědětVymazat
  7. Oh great buys!
    Love the blog, following!

    OdpovědětVymazat
  8. Pěkné věcičky. Těším se, až to uvidím na Tobě. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Very good shopping propousal for next Christmas. I must start to buy so many presents and I need good ideas like this ones.

    OdpovědětVymazat
  10. Děkuji za komentáře. :)
    Thanks a lot for your comments. :)

    OdpovědětVymazat
  11. super věcičky :))

    zvu tě k sobě na GIVEAWAY :))

    http://bombaboom.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)