neděle 27. listopadu 2011

Afternoon with swans


Přínáším fotky z dnešního odpoledne, kdy jsme byli na procházce a krmili labutě a kachny na řece. Měla jsem ráda chození k řece a krmení labutí, když jsem byla malá a mám to ráda do dnes. :) Dnes je první adventní neděle a na mě už jde ta pravá vánoční nálada. Už mám i nějaké dárky, ale ty podle mého nejsou podstatou Vánoc. Nedělám si žádné wishlisty, co bych si přála najít pod stromečkem, stačí mi, když bude doma pohoda a klid.  I když letos jsem po dlouhé době psala Ježíškovi (čti přítelovi) dopis, protože potřeboval nějakou inspiraci. :) Takže přestaňte zuřivě shánět dárky a nasávejte atmosféru blížích se Vánoc. :) Hezký zbytek neděle.
I bring some photos from today's afternoon when we went for a walk and we fed swans and wild ducks. I liked walking to the river and feeding swans when I was a child and I like up to now. :) Today is first Advent Sunday and I started to get right Christmas humor. I've got some gifts but in my opinion the aren't a key-stone of Christmad. I don't make the wishlists what I wish to find under te Chritmas tree, I'm satisfied when there will be peace and quiet at home. Even I wrote a letter for the Jesus (read for my boyfriend) after long time because he needed some inspiration. :) So stop with the searching right gifts and enjoy the atmosphere of coming Chritmas. :) Have a nice rest of Sunday.




tutu skirt: Korea
coat: Topshop
clutch, tights: F&F
booties: H&M
shawl: random
nail polish: Essence Iced mint frappé 

10 komentářů:

  1. Vypadáš úžasně! Tutu sukénka ti strašně moc sluší a k tomu to krásné zářivé psaníčko, které oživí celý ten outfit..! Božské! :) Na mě začíná vánoční nálada také pomalu padat, dárečky pro ostatní pomalu shromažďuju a mám z toho všeho hroznou radost.. :) a taky nepotřebuju k Vánocům nic extra, budu hlavně ráda, že budu moct trávit čas s rodiči :)

    OdpovědětVymazat
  2. Hezký outfit, to psaníčko je super, krásně vyniklo, vždycky se mi líbí, když je třeba tmavý outfit a rozzáří to jeden doplněk
    A little bit of fashion

    OdpovědětVymazat
  3. Tento outfit se ti povedl, sekne ti to! Sukýnka je roztomilá. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak jsem ti to tu zase maličko prolezla, co jsem zameškala :). Musím říct, že ty červené silonky jsou vážně bomba, v kombinaci s tou černou je to výrazné, sexy a asi si je přecejen budu muset taky pořídit, i když jsem řikala, že mám na ně blbý nohy :D.....Jinak tento outfit se mi taky moc líbí, především kabátek, sukně a psaníčko, moc ti so sluší.

    OdpovědětVymazat
  5. Strašně ti to sluší, ta sukýnka je super :) Krmení kačenek mám tak ráda jenom mě nikdy nenapadlo vyrazit na to takhle elegantně oblečená. Možná bych to měla zksuti ;) Na Vánoce se těším, ale letos mi to kazí starosti se školou :(

    OdpovědětVymazat
  6. Děkuji všem za hezké komentáře! Dělají mi opravdu radost. :)
    Dáša: Rtěnky nosím občas, většina mi vysušuje. Mám jednu světlou červenou růžovou s třpytkami a pak takovou světle hnědočervenou (obě od Essence) a myslím, že mi sluší. S tou červenou mám strach, nemám totiž hezky bílé zuby.
    Eve: Já si Vánoce kvůli škole nenechala zkazit ani jednou. Teď si už nemůžu udělat "volno, kdy chci", ale zase ty víkendy, kdy se nemusím učit jsou fajn. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Prosím, prosím, můžu se zeptat, odkud je to psaníčko? To je totiž BOŽSKÉ !!!!

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)