neděle 18. září 2011

Wedding outfit


Včera jsem se byla podívat na svatbě jednoho známého. Bylo to hezké. A konečně byla to svatba, kdy se mě nikdo neptal, kdy do toho "praštím" já. Tyhle dotazy vyloženě nesnáším, protože jakmile je příležitost, tak se mi na to někdo zeptá. A jedno vím určitě, nechci občanský obřad, ale církevní. A proč? Protože je to podle mého názoru daleko více zavazující. Pro mě svatba neznamená jen kus papíru, jako pro některé lidi, kteří to v mém okolí prohlašují. A jaký názor máte na svatby vy? A raději církevní nebo občanský obřad?

Yesterday I was on the wedding. It was niceFinally it was wedding where nobody asked when I get married. I hate these questions because if it's an occassion, somedy ask me this question. I know absolutely one thing, I don't want civil ceremony but sacred ceremony. Why? In my opinion sacred wedding is much more bounding. The wedding isn't for me a piece of paper like some people say it in my area. And what's your opinion about weddings? And do you prefer sacred or civil ceremony?


dress: Comtessa
heels: Tamaris
clutch: Orsay
watch: Bentime 
earrings: vintage
namenecklace and bracelet: gift 

15 komentářů:

  1. you look so stunning!!
    i love the bag :D
    http://spliffedcookies.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Moc ti to sluší, vypadáš hezky! :)
    Já mám svatby moc ráda. A vdaná už jsem. Co ale nemám ráda to, když se mě někdo ptá " Když budete mít dítě"? :D Já jsem se vdala z lásky a protože to pro mě něco znamená. Ale přijde mi, že skoro všichnič ekají, že bude hned po svatbě dítě. Ale já to necitím, bude mi 25 a myslím, že je to na čas a taky je to moje věc, jestli budu mít dítě nebo ne. :)

    OdpovědětVymazat
  3. šatičky a psaníčko krásný! A jinak jsem na tom stejně jako Dashdusha :D, nejdřív se nás ptali,kdy bude svatba a po svatbě kdy bude dítě (vdaná jsem 3 roky),taky mi to pěkně leze krkem, myslím,že tohle je každého čistě soukromá věc a ptát se neustále dokola je neurvalé a netaktní ;). Jinak my jsme měli obřad klasický, církevní ne, ale i tak byl krásný a svatba pro mě rozhodně znamená hodně, kdybych si nemyslela, že s manželem budu do konce života a že je to jen kus papíru, nikdy bych do toho nešla!

    OdpovědětVymazat
  4. Páni no ty šaty ti skvěle padnou! Jsou nádherný! A strašně ti to sluší!! :) Nás se taky furt někdo ptá a taky mě to vytáčí :D a jinak já bych brala církevní, protože mi to taky přijde jak říkáš víc zavazující, jenže na svatbu v kostele bych se ještě musela nechat křtít, takže to vypadá na občanský.. :D ale nějak mě na tom nezáleží, hlavně aby to bylo s tím, koho miluju ne? :)

    OdpovědětVymazat
  5. Pretty blog and cute outfit! :)
    Follow me, i'm followed you :D

    http://thefashionbook1.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  6. Děkuji. :)
    Máte pravdu, důležité je, že to bere člověk napořád a je to s tím, koho miluje. Jen jsem psala, že je můj názor je, že církevní sňatek je více zavazující. V žádném případě neříkám, že občanský není zavazující. Svatba zavazuje tak jako tak.

    OdpovědětVymazat
  7. beautiful pics!

    kiss
    Erika
    www.myfreechoice.net

    follow my fan page :)

    OdpovědětVymazat
  8. Šaty ti vážně padnou fakt dobře :)
    A little bit of fashion

    OdpovědětVymazat
  9. Kdyby ty šaty byly o chlup delší tak jsou dokonalé :-D Ale to je jen má závislost po delších sukních. Šaty jsou nádherné a tobě vážně sluší.

    OdpovědětVymazat
  10. Thanks a lot!
    Moc děkuji! Šaty byly "láska na druhý pohled". :)

    OdpovědětVymazat
  11. Tak tyhle šaty Ti opravdu moc sluší!

    OdpovědětVymazat
  12. Je mi 26 a neuběhne týden, aby se mě někdo nezeptal, kdy budeme mít svatbu (chodíme spolu s přítelem do 14 let:)). Šaty ti moc sluší, jen by se na stvabu neměly nosit čistě bílé (samozřejmě kromě nevěsty) a čistě černé šaty.

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)