středa 7. září 2011

Bussiness Veronique

Včera trochu jinak než jindy. Při některých příležitostech by se podle mě měl dodržovat dress code. A proto nechápu, jak někteří lidé mohou přijít do divadla v džínách, stejně tak jako na maturitní ples a mohla bych jmenovat i další příležitosti. Jsem focená na univerzitním kampu v Plzni a kde jsem byla? Na pohovoru, ale o tom zase někdy jindy. :) 
Přeji všem krásnou středu!

Yesterday in antoher styla than normally. Sometimes you can keep the dress code. And for this reason I don't understand why some people can wear jeans to the theatre, the sami is at graduation balls and I can name others occasions. Photos are from Univeristy Campus in Pilsen and where I was? At the job interview but next time about this thing. :)
Wish everyone beautiful Wednesday!

 trousers: Camaïeu
top: Orsay
heels: Tamaris
handbag: Calvin Klein
watch: Bentime

10 komentářů:

  1. Sluší ti to :) Ta kabelka má super barvu..

    OdpovědětVymazat
  2. Jo v jistých situacích se prostě musí jistá etiketa nebo jak to nazvat udržovat..! :) Sluší ti to a myslím, že na pohovor je to velice vhodné! A přeju, aby brzy nějakej ten pohovor vyšel!!! ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Hezké. Jednoduché a hezké. Dej vědět co pohovor...Já pořád nic:(...Ikdyž je pravda se teď nějak moc nesnažím:))...M*

    OdpovědětVymazat
  4. mna prekvapilo, ked som sla na Vs a v skole nam otlakali o hlavu, ze mame dojst elegantne a dojdem tam a niektori tam mali rozdrate rifle a pod...

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuji.
    evie: Ano, souhlasím. U nás občas taky učitelé chodí jako socky, ale nic s tím nenaděláme... Nicméně, mně nevadí obléct se elegantně na nějakou příležitost. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Pán všeho šatstva, kočičour Či Ko, představuje svou internetovou aukci!

    http://kocicouruv-satnik.blogspot.com/

    Šukám vám myš!

    OdpovědětVymazat
  7. Taky si myslím, že by se měl dodržovat dress code. Už se mi kolikrát stalo, že jsem potkala v divadle nebo v opeře lidi v džínách. Podle mě by měl jít člověk pěkně a elegantně oblečen i na zkoušku, ale bohužel opak je pravdou. A na mě se ještě moji spolužáci divně dívali, že jsem elegantně oblečená na zkoušku. :)

    OdpovědětVymazat
  8. I love this outfit!

    Check out my blog and follow! I'll follow yours back! www.myfreechoice.net

    kiss
    Erika

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)