středa 15. června 2011

Wild dress

Dnes konečně bylo počasí na to, abych vyvětrala šaty, které jsem si koupila o víkendu. :) Jsou skvělé, akorát žabičkovaný hořejšek občas sjíždí, to jsem ale stejně čekala. ;) Dnes jsem byla se ségrou akorát kupovat boty, zbytek dne trávím doma. Přítel se učí celé dny na státnice a já rozesilám životopisy a sháním práci... Také už se chystám dokončit jeden DIY projekt a další dva mám připravené. A připravuji giveaway, máte zájem? :)


Finally the weather was nice today and I wore dress which I bought last weekend. Today I also bought shoes with  my sister for her. Rest of the day I spend at home. My boyfriend is preparing for state examination and I send CV and looking for some job. I'm going to finish one DIY project and two others are waiting.

dress: F&F, wedges: Marco Tozzi, handbag: Rocawear, sunglasses: Takko

6 komentářů:

  1. Ahojky, moc se omlouvám, ale dneska mi přišli balíčky s giveaway zpátky, jsem trošku trubka, bo sem prohodila adresy, ta se moc omlouvám a zítra už pofrčí do tvých ruk:-)

    OdpovědětVymazat
  2. těším se na giveaway..šaty ti moc sluší..jdou ti pěkně k vlasům:)

    OdpovědětVymazat
  3. ty šaty jsou krásný, tyhle barvy ti moc sluší, krásně ti jde k vlasům zelená a oranžová a koukám teda, jaké krásné věci má F&F, tyhle šatky jsem nikde nezahlédla zatím....

    OdpovědětVymazat
  4. Šaty ti sluší převelice! :) Máš moc pěkný úsměv.

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuji všem. :) Opravdu mi to moc těší. :)

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)