čtvrtek 30. června 2011

PhD. study or work

Včera dopoledne jsem byla na pohovoru na doktorandské studium, uvidí se, zda budu studovat interně nebo externě. Závisí to hlavně na tom, jestli seženu práci. Nevěděla jsem, co si vzít na sebe, tak jsem si řekla, že sukní pod kolena a topem nic nezkazím. Přes ramena jsem měla ještě bílé rukávky, abych nebyla moc odhalená. :) A nejoblíbenějšími botkami pro tohle léto jsou tyto černé z Gate. Chtěla jsem si koupit ještě růžové a teď toho docela lituji, protože jsou pohodlné. Došla jsem z nich i z města domů (cca 5 km) v noci, když mi ujel noční autobus. :)

Yesterday I had PhD. interview and I will see whether I study in internal or external form. It depends whether I find a job. I didn't know what I wore. Finally I wore longer white skirt, black top and white bolero. The best shoes for me for this summer are these black wedges. I wanted buy the same in pink and now I'm little bit upset because they're comfortable. I woe this shoes when I went from city to home (5 km) in the night when I missed night bus. :)

skirt: vintage, top: Divided by H&M, wedges: Gate,  laptop bag: Aukro, necklace: gift

6 komentářů:

  1. tyhle klínky jsou vážně děsně pohodlný, mám takový typ bot úplně nejraději a držím palce at ti to vyjde tak,jak si přeješ :)!

    OdpovědětVymazat
  2. Tak at ti to vyjde :) Jinak opožděně gratuluju k promoci! Moc ti to slušelo, i tady na fotkách, ty klínky musí být vážně pohodlné, chci si nějaké takové koupit právě. Na kolik tě v Gatu vyšly?

    OdpovědětVymazat
  3. Co bych dala za bakaláře.. :) Tak ať ti to dobře dopadne! Jinak ty botky jsou fakt úžasný a myslím, že outfitem jsi opravdu nic nezkazila :) sluší!

    OdpovědětVymazat
  4. SLušííí:-) Btw: už konečně došly ty náušky?:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuji všem. Děláte mi radost. :)
    Dazz: Byly ve slevě a stály necelý 400,- Kč. A ty ružový byly ještě levnější. :)
    Desty: Náušky už dorazily, dám sem fotku v některém z dalších postů. :) Jsou moc pěkný.

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)