úterý 28. června 2011

My graduation 27. 6. 2011

Včera jsem měla promoci a oficiálně jsem se stala inženýrkou. :) Promoci jsme měli v divadle J. K. Tyla, potom jsme udělali pár fotek na památku a jeli na jídlo do restaurace na vesnici, kde bydlí babička. Byli jsme trochu jako Hujerovi. ;) Po nějaké době jsme opět poseděli v klídku v rodinném kruhu. Fotky jsou amatérské, ty od profesionálního fotografa budou až v červenci. Vím, že podle etikety by se měly nosit na takovouhle příležitost tmavé šaty, ale já jsem zvolila růžové a k tomu bílé rukávky a bílé botky. Myslím si, že tmavé šaty mám ještě čas. ;) Ostatně nebyla jsem jediná, kdo měl světlé šaty. :)

dress: Japan, bolero: London Fashion (Exit 99), heels: Badgley Mischka
náušnice - dárek od přítele a njvětší překvapení :)
vždycky se nějaká kočka na pohlazení najde :)

5 komentářů:

  1. Jé, krásné fotky :-) a gratuluji k titulu :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Mohlo se fotit? U nás je zákaz, čeká mě to v půlce července, chtějí, abysme si objednali fotky za litr, ale spolužačka říkala, že ten chlápek, co to fotí, to moc neumí, že její mamka na žadné fotce nebyla celá. Rozhovala jsem se mezi trojicí šatů, černo-zlaté, červené s bílýma květama, ale ten vzor je moc velký a bilý, asi zůstanu u černé...

    OdpovědětVymazat
  3. Krása, moc ti to slušelo a i já jsem toho názoru,že na tmavé šaty je téměř vždycky času dost :D! A ještě jednou gratuluji k titulu,jsi šikovná!

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji. :)
    Ivet: Na pozvánce psali, že je zakázán pohyb amatérských fotografů, ale o focení z místa sezení nebylo nikde ani slovo. :D My platili každý tisícovku za poplatky spojené s ukončením studia (desky, lístky na promoci, fotky). Fotky i viedo si nakonec můžeme stáhnout z netu, což mi dost naštvalo. Za ty peníze mohli asppoň nechat udělat každému třeba 4 fotky a zbytek si stáhnout.

    OdpovědětVymazat
  5. Já miluju tvoje pihy! Je to strašně krásný:-)

    http://luczynky-world.blog.cz/

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)