pátek 3. června 2011

It's a beautiful day...

Dnes se budu chlubit a právem. =D Úspěšně jsem složila státnice a obhájila diplomku, takže se můžu řadit mezi inženýry. :) Je to neuvěřitelné, jak těch pět let na vysoké uteklo... Neměla jsem jen starosti s učením, ale také s tím, co si na sebe obleču. Rozhodovala jsem se, jestli kalhoty a halenku nebo šaty. Nakonec zvítězily šaty a udělala jsem dobře. Jedna docentka, která zrovna přicházela do učebny, je okomentovala slovy: "To je model teda". A myslím, že to bylo míněno v dobrém. :) 
Tak a přemýšlím, čím se odměním - viděla bych to tak, že asi prolezu stránky asosu, romwe a dalších obchodů a koupím si něco na sebe. Jsem zvyklá se odměnit i sama za dobře odvedený výkon. :) A co vy, taky se odměňujete i sami? :)

dress: Comtessa, heels: Tamaris, handbag: Guess, sunglasses: Takko


A jedna fotka z odpoledne před státnicemi. Puntíkovaná sukně z Aukra a kabelka CK jsou mými neojoblíbenějšími kousky v současné době. :)

skirt: Aukro, t-shirt: Orsay, heels: ???, hanbag: Calvin Klein

7 komentářů:

  1. Odměňuju se pořád a za všechno... :D Kámoška mě naučila, za každou zkoušku, za dopsání bakalářky, za odevzdání bakalářky,... :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ty jooo, vůbec nevypadáš na to, že už máš vysokou za sebou! Spíš vypadáš na čerstvou (od)maturantku:) Je to myšleno samozřejmě pozitivně! Gratuluju! Já si ještě počkám - 2 roky na bakaláře a pak další 2 na inženýra. Závidím:)

    OdpovědětVymazat
  3. Super sukně :) A taky bych vůbec neřekla, že už máš vysokou za sebou, vypadáš mladší! A odměnuju se sama ráda a často, takže schvaluju :D

    OdpovědětVymazat
  4. Moc gratuluju! Jsi šikula a určitě se odmen, zasloužíš si to :)! Já se taky takhle ve škole vždycky odměnovala :). Jinak ty šatky jsou moc zajímavý a moc ti sluší, tohle jsou fakt tvoje barvy ty přírodní odstíny.

    OdpovědětVymazat
  5. tak to moc gratuluji..jsi šikulka..rozhodně bych se odměnila:) a zároveň se nechala odměňovat:)

    http://ina-tina.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  6. Děkuji za pěkné komentáře. :)
    Peťulka a Dazz: Děkuji za lichotku. Potěšilo mě to, ale maturita už je dáávno za mnou. ;)

    OdpovědětVymazat
  7. gratulujem, dufam, ze o par rokov budem moct povedat to iste :D

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)