čtvrtek 19. května 2011

Sniffed cakes

Dnes se chci pochlubit dorty potahovanými marcipánem, recept zde. Vím, že to s módou nesouvisí, ale mottem blogu je i můj život a tohle k němu také patří. :)

Today I would like to introduce my marzipan sniffed cakes, recipe here.

První dort jsem dělala babičce ke kulatinám a dlouho taky vymýšlela, co na sebe. Nakonec to dopadlo tak, že celé dopoledne jsem ještě pomáhala v kuchyni, takže jsem byla v domácím oblečení a na poslední chvíli jsem na sebe hodila kalhoty a tuniku. Mohla jsem vymyslet něco lepšího, ale bohužel nebyl čas... Na dortu se podílel i přitel, pomohl udělat hmotu na potah.

First cake I made for my granny for birthday and also I thought up about what I wear. Finally I helped in kitchen, so I wore homewear and at the last moment I wore trousers and tunic. I could think up something better but unfortunately there wasn't time.

tunic: Orsay, trousers: Mango, earrings:

Druhý potahovaný dort jsem vyráběla na kamarádky narozeninovou akci. Má moc ráda Nema, takže od začátku bylo jasné, jaký dort bude. :) Musím ale říct, že mi s tím pomáhala dost ségra. Měla jsem ten den ještě pohovor a sama bych vše nezvládla... Nevymýšlela jsem nic speciálního na sebe, oblékla jsem si to, v čem v létě na grilovací akce chodím - 3/4 kalhoty a tričko.

The second sniffed cake I made for my friend's brithday party. She likes Nemo, so it was clear how the cake will look like. :) J have to say that my sister helped me. I had job interview at the same day and I didn't do it alone... I didn't think about anything special to wear, I wore clothes which I normally wear to summer barbecue - 3/4 trousers and t-shit.

3/4 trousers: Yessica, t-shirt: EDC by Esprit, shoes: Preker

5 komentářů:

  1. No teda, jsi šikovná! Taky docela peču, ale na tohle jsem si ještě netroufla..:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jsi šikulka. Taky ráda peču, ale dort by se mi asi nepovedl. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc děkuji. Potešily jste mě. :) Potah zas tak těžký není a korpus je něco na způsob piškotového těsta. :)

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)