pondělí 16. května 2011

Necessities Nr.2 - Eye make-up

Rozhodla jsem se pokračovat v seriálu kosmetických nezbytností. Tentokrát je to o očním make-upu. Bez čeho se zhruba od svých 16 let neobejdu jsou kleštičky na řasy a řasenka. Kleštičky jsou obyčejné z Rossmannu asi za 49,- Kč. Řasenek jsem zkusila několik, ale stálicí zůstává Max Factor 2000 Calories. Mám světlé řasy a navíc rovné a tohle je jedna z mála řasenek, která udrží řasy natočené ceý den.  Od loňského roku jsem si začla malovat horní oční linky. Přijde mi, že mi to sluší víc než klasické spodní linky. :) Používám buď od Essence nebo od Manhattanu. Sem tam ještě nosím spodní oční linky, ale hnědé (Manhattan).



 Věc k nezaplacení je proajsňující tužka a korektor 2v1 od Yves Rocher. Je to taková náhražka za Touché Éclat od YSL, ale já jsem s ní naprosto spokojená. Používám jí hlavně  na kruhy pod očima (nic se ale nemá přehánět :)) a na drobné nedostatky.



Oční stíny používám skoro každý den, ale ne příliš výrazné - má radši odstíny zlatavé nebo korálové. Sem tam na nějakou akci si ale dám něco výraznějšího. :)


P.S. Dnes mi přišel balíček z aukra a hádejte, co v něm bylo? Dozvíte se to v některým z dalších postů, malá nápověda - až se počasí taky trochu umoudří a bude tepleji než je momentálně teď. :)

2 komentáře:

  1. Taky bych potřebovala něco na kruhy pod očima, tak díky za tip. :) Taky jsem si kdysi malovala linky pod očima a teď už je na horním víčku. :)

    OdpovědětVymazat
  2. tuhle řasenku jsem před nějakou dobou měla a moc mi nevyhovovala, ale asi si ji znovu pořídím :)

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)