úterý 31. května 2011

Honey massage

Včera jsem byla na medové masáži a bylo to něco úžasného. Dostala jsem ji od kamarádů k narozeninám (měla jsem je v březnu, ale využila až teď) a můžu říct, že to bylo lepší, než kdyby mi dali kdovíco jiného. :) Byla jsem u Marie Hlavsové a musím říct, že je opravdu moc šikovná (tohle není reklama, jen pochvala jedné šikovné masérky :)). Takže z plzeňských, kdo budete uvažovat o nějaké masáži, tak vřele doporučuji.

Masáž začala natřením emulze na záda, pak byl nanesen teplý med a pak už jen masérka med jakoby "vytahovala" a zároveň promasírovala svaly na zádech . Někomu se může zdát, že to chvilkami trochu štípne. Potom mi samozřejmě odstranila zbytky medu mokrým ručníkem, zakryla záda, trochu promasírovala svaly kolem páteře předloktím a nechala chvilku odpočívat. Celá procedura trvala cca 30 min.

Medová masáž má jinak kromě relaxace a uvolnění i detoxikační účinky. Nastartování detoxikace je velmi rychlé, děje se tak přes ledviny, a proto je nutné hodně pít. Po masáži jsem se cítila odpočinutá, měla jsem vyčíštěné póry a záda jemná jako "dětskou prdelku". :)

 

2 komentáře:

  1. hm, zní to lákavě, já byla na masáži jen jednou v životě a to jen na té obyčejné masáži zad.....

    OdpovědětVymazat
  2. no veru... taka masaz by sa aj mne teraz hodila

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)