pondělí 16. března 2015

Birthday girl


O víkendu jsem měla narozeniny a oslavila jsem je s těmi nejbližšími. Žádná bouřlivá oslava se nekonala, protože od čtvrtka mi začala trápit bolest a já musela zahájit léčbu antibiotiky. To ale nebyl důvod, abych si svůj den neužila. 
Sestra se svým přítelem mi upekli krásný a výborný dort. Ráno mi můj muž příjemně probudil, když mi přinesl do postele květiny a dárek - přívěšek brusle na krk, kterou jsem si přála a od rodiny jsem ještě dostala opět něco sladkého na zub, růže v květináči, které mi zdobí stůl a peníze. 
Večer jsem s mužem zamířila na večeři do naší oblíbené restaurace, která se stala tradičním místem na moji narozeninovou večeři, protože mám narozeniny pár dní před sv. Patrikem a v této restauraci, jejíž součástí je i minipivovar, čepují zelené pivo, jež je výborné, a to se rozhodně neřadím mezi pivaře. :)
Slíbila jsem, že na své narozeniny vyhlásím i soutěž. Výherkyní se stala Šárka Tesařová. Ostatní nesmutněte, pokusím opět nějakou soutěž připravit. :)

13 komentářů:

  1. Vsechno nejlepsi! Hodne stesti, zdravi a lasky!
    Same krasne veci jsi dostala a zelene pivo bych rada ochutnala.

    OdpovědětVymazat
  2. Krasne narodeniny!! Vsetko len to najlepsie!!

    Katka

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, super jsem fakt mile překvapená, že jsem vyhrála. :O :)
    Ještě jednou všechno nejlepší. :))

    OdpovědětVymazat
  4. Verunko, dodatečně, ale o to víc vroucněji: Všechno nejlepší do dalšího roku a ať je minimálně tak stylový jako byl rok předešlý. A ať se máte pořád tak rádi :-)

    PS: Zbylo něco z toho dortu?

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)