sobota 8. prosince 2012

Outfit: Knitted dress

 
To, že nosím ráda sukně i šaty, jste už určitě zaregistrovaly a s se snižujícími se teplotami je teď nosím častěji. Může se to zdát jako paradox, ale mně je daleko tepleji v silnějších punčochách a sukni případně šatech než v kalhotech.
Mimochodem dnes jsem snad již skončila s pečením cukroví, pekla jsem celý minulý víkend a část dneška. Už chybí jen nazdobit stromeček, donakoupit pár dárků a neskutečně se těším až budu mít o Vánocích trochu klid, protože ten mi poslední týdny chybí. Těšíte se už také na Vánoce?
You probably know I like to wear skirts and dress and with lower temeprature I wear more often them. It seems like paradox but I feel warmer in thicker tights and skirt eventually dress than in pants.
Btw. today I probably finished with baking for Chistmas, I baked whole last weekend and part of today. I hav to decorate the Christmas tree, finish shopping Christmas gifts and I totally look forward to Christmas to have time to chill out because this I miss last weeks. Are you looking forward to Christmas?

 
Cropp knitted dress
S.Oliver t-shirt
Calzedonia tights
Ebay booties
Longchamp handbag
 

6 komentářů:

  1. Perfektní, obvzlášť je těžké sehnat vhodné zimní boty a tady se to povedlo vše. Na Vánoce se netěší asi jen ten, kdo je sám, což není můj případ :-)
    Aleš

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné šaty. Moc ti to sluší. Asi také zvolím vínové punčocháče k šatům. Dík za inspiraci.

    OdpovědětVymazat
  3. Veru, já to mám stejně.. navrstvit úpletové šaty, teplé punčochy, návleky a jde se :) Sluší ti to v té světlé!

    OdpovědětVymazat
  4. Ty šaty jsou moc krásné a čelenka roztomilá. :)

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)