čtvrtek 21. června 2012

Welcome to my closet and home


Absence na blogu byla způsobená školením v Praze. Věděla jsem, že pokud bude krásné počasí, tak volný čas určitě nebudu u počítače, byla jsem venku a samozřejmě i mimo jiné něco nakoupila. :)
První, co bych chtěla představit jsou letní kousky a kosmetické nezbytnosti. Šedivý balíček je z britského Ebaye, odkud jsem si objednala peplum top, maxi sukni a pletené bolerko. V krabičce se ukrývají dva šampony od L'orealu (pro mě a pro přítele), které jsem objednávala z parfums.cz, pak mi přišla ještě vytoužená rtěnka od Revlonu, která na fotkách bohužel není, ale určitě ji brzy uvidíte. A pak jsem si šla pro nezbytnosti do YR - letní parfém, hydratační gel/krém, sprchový gel a k nákupu jsem dostala opět dárky - suchy tělový olej ve spreji a sprchový olej.  
My abssence here was caused by working education in Prague. I knew it'll nice weather I don't want spend my time with laptop, I went out and among others I did shopping. :)
First I want to indtroduce you summer pieces and cosmetic necessaries. The greay packge is from British Ebay where I ordered peplum top, maxi skirt a knitted bolero. In the pack there are two shampoos L'oreal (for me an my boyfriend) which I ordered from parfums.cz, then I received desired lipstick from Revlon which in not on the photos but you'll see it soon. And then I went to buy some necessaries to YR . summer parfum, moisturizure cream/gel, shower gel and I received again also gifts - dry skin oil and shower oil.

V Praze jsem pak neodolala návštěvě Zary a odnesla si botky, které určitě upotřebím i v zimě na plesy. :) V H&M  jsem našla plavky, které jsem si nakombinovala podle sebe a narámek. V Ikee jsem pořídila opět něco do bytu, v Mangu jsem pak ulovila náramky na jeden DIY projekt a z tyrkysového sarongu si plánuji ušít šaty. Co jste si pořídily pěkného vy? :)
I couldn't resist to visit Zara in Prague and I left it with pair of shoes whoch I'll also wear on balls in winter. :) In H&M I found bikini which I mixed according with my taste and bracelet. In Ikea I bought again something to our home, in Mango I caught bacelets for DIY project and I plan to sew in dress from turquoise sarong. What nice did you buy? :)  


19 komentářů:

  1. čo je na tých šampónoch tak dobré že si ich objednala ... a nedajú sa kúpiť v drogérií ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V drogérii se bohužel koupit nedají, jen v kadeřnických salonech a tam 250 ml stojí to, co na parfums 500 ml.
      Růžový jsem měla asi před rokem a vlasy jsem po něm měla nádherné - lesklé, vyživené a vypadaly prostě hezky. Průhledný je na zpomalení maštění vlasů, ten jsem také už měla a opravdu to maštění trochu zmírnilo, takže jsem se rozhodla ho koupit přítelovi, který s tím má také problém. :)
      Jediné, co z drogérkových šamponů můžu je růžový Elséve, ostatní mi nevyhovují.

      Vymazat
  2. Veru Veru... Lumino je super. Je sice na melírované vlasy, ale i na moje je super. Hlavně hrozně hezky voní. Plavečky jsou super. Na ty zlaté jsem koukala. Budou ti slušet:-) Jo a do YR se taky chystám, taky jsme dostala poštou letáček s akcí:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vím, ale od teď už jen věci do bytu a šetřit na dovolenou. :)
      O Lumino vím, že je na melíry, mělo jsem ho, když jsem nosila melíry a moc mi vyhovoval, takže s k němu opět vracím, i když melíry už skoro nemám...

      Vymazat
  3. Vydařený nákup, jsem zvědavá hlavně na ten top a sukni v akci :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělé věcičky Veru :) těším se na podrobnější představení výrobků :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. :) Pokusím se představit, ale žádný kosmetický guru nejsem.

      Vymazat
  5. To jsou úlovky!! Moc se těším na outfity :) Taky půjdu do YR, přesně tuhle letní limitku od flower party mam vyhlídnutou :) A zajímá mne i ten olej co má být jako dárek :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. :)
      Určitě si limitku kup, voní opravdu nádherně. Olej jsem ještě nezkoušela, ale vím, že si lidi hodně chválí.

      Vymazat
  6. Všechno vypadá dobře, ale nejvíc ty botičky! Těším se na recenze a hlavně oblečky...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, recenze nějaké budou, ale já moc dobrý recenzent nejsem, takže zázraky nečekej. :D A oblečky určitě budou. ;)

      Vymazat
  7. Tie topanky su uplne super! Navstevy Zry su velmi nebezpecne :D vzdy si od tial nieco odniesiem...:)

    http://vypredajoblecenia.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Pro mě jsou také nebezpečné, zatím jsem neodešla s prázdnou. :D

      Vymazat
  8. Pěkně jsi se odměnila! :) Já jsem si ve středu poprvé objednala věci od Yves Rocher, tak jsem hodně zvědavá..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A co jsi si obejdnala? Já používám už pár let (asi nějakých 6-7) několik výrobků a s těmi jsem spokojená. :)

      Vymazat
  9. Teda, tomu říkám nákupní horečka :)

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)