úterý 24. dubna 2012

Belgium Day 1 - Oostende


Přináším fotky z prvního dne v Belgie. Jela jsem s kamarádkami na dámskou jízdu a musím říct, že to bylo super. První den jsme strávili pouze v Oostende, protože jsme dorazily až pozdě odpoledne. Oostende je lázeňské městečko na pobřeží vzdálené cca 130 km od Bruselu. Pokud do Belgie pojedete, doporučuji jej navštívit a projít se po promenádě u moře. :)
I want to showyou some pics from 1st day in Belgium. I went with my friend there to enjoy ladies expeditom and I had to say it was great. First day we spent only in Oostende because we arrived there in lately afternoon. Oostende is small city spa 130 km far from Brussels. If you to Belgium, I recommend you to visit this town and walk on the promenade at the sea. :)


6 komentářů:

  1. To musel být super výlet! :-) Těším se na další Tvé zážitky a postřehy :-)

    OdpovědětVymazat
  2. To sú nádherné fotky ...v Belgicku žije moja byrmovná ...vydala sa za belgičana ...počula som že tam majú najlepší sociálny systém ...ja viem že to tu nepatrí ...ale proste ma to napadlo ...fotky sú nádherné videla som už aj na Fb tá posledná sa mi moc páči ... určite bolo nádherne ...škoda len že ste neboli v teplejšom období ...to by bolo možno ešte lepšie

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné fotografie.V Belgii jsem ještě nebyl,takže se rád Tvými fotkami seznámím s novým prostředím:-)

    www.czechblondyn.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Ach ta pláž, moře, sluníčko!! Hned bych jela s váma :)

    OdpovědětVymazat
  5. Milá Verunko - poznávám, úžasné místo. Inspirovala jsi mě pro post, mohla bych v něm s fotkama zavzpomínat když jsem tam byla já.. Užívej si, je tam krásně! Mám pár mušliček, sice nic moc ale jako vzpomínka to stačí. Měj se krásně a těším se na další fotky! :)
    (Já bydlela na Aartrijke, je tam nádherný kostel na náměstí. Miluji ty jejich cihlové domečky a nádherné zahrádky!)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc pěkné fotky! Ta poslední je přímo božská! :)

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)